Holz Bygg: Erfarenhet, kvalitet och passion för byggbranschen

På Holz Bygg är vi mer än bara ett byggföretag – vi är en passionerad grupp av yrkespersoner som brinner för att skapa enastående byggnationer och förverkliga våra kunders visioner. Med många års erfarenhet och expertis inom branschen har vi etablerat oss som en pålitlig och respekterad aktör inom byggsektorn.

Vilka är vi?

En av våra största styrkor är vårt erfarna och skickliga team. Vi har samlat ett team av branschexperter och hantverkare som delar vår passion för byggande. Våra yrkespersoner är noggrant utvalda för sina kunskaper, erfarenhet och skicklighet, och de är dedikerade till att leverera utmärkta resultat.

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash

David Ebenholz

CEO

michael-dam-mEZ3PoFGs_k-unsplash

Lisa Bergström

Marknadsföringsansvarig

houcine-ncib-B4TjXnI0Y2c-unsplash

Sofia Karlsson

Arkitekt

jake-nackos-IF9TK5Uy-KI-unsplash

Emma Andersson

Projektledare

erik-lucatero-d2MSDujJl2g-unsplash

Erik Nilsson

Snickare

amir-mohammad-hp-mFadZWL9UiI-unsplash

Jonas Larsson

Byggnadsingenjör

joseph-gonzalez-iFgRcqHznqg-unsplash

Clevert Hjalmarsson

Finanschef

På Holz Bygg värderar vi öppen kommunikation och samarbete. Vi tror på att lyssna på våra kunders önskemål, förstå deras visioner och omsätta dem i praktiken. Vi sätter stor vikt vid att skapa en positiv och stödjande arbetsmiljö där våra kunder känner sig bekväma att uttrycka sina idéer och vara delaktiga i hela processen. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder och strävar efter att överträffa deras förväntningar genom att leverera resultat som är både estetiskt tilltalande och funktionellt hållbara.

Hos Holz Bygg är vi också engagerade i hållbarhet och miljömedvetenhet. Vi strävar efter att använda miljövänliga byggmaterial och metoder i våra projekt. Vi tar hänsyn till energieffektivitet och hållbarhet för att minimera vår påverkan på miljön och främja en mer hållbar byggbransch.

Vårt rykte och våra framgångar bygger på nöjda kunder och positiva rekommendationer. Vi är stolta över att ha byggt ett starkt nätverk av lojala kunder som har valt oss för sina byggprojekt. Vi ser varje projekt som en möjlighet att skapa en långvarig relation och strävar efter att överträffa förväntningarna hos varje kund vi samarbetar med.

Kommentarer inaktiverade.